Coaching

Sinds 2009 bieden Diana & Ditte ondersteuning aan mensen die door hun onvervulde kinderwens uit balans zijn geraakt of behoefte hebben hun verhaal en ervaringen te delen met deelgenoten. Dit vanuit hun expertise als professionele coaches & trainers en hun eigen ervaring met een onvervulde kinderwens.
Door middel van coaching helpen zij mensen om hun evenwicht te (her)vinden. Hierbij staat het delen van je verhaal en (her)ontdekken van je kracht en mogelijkheden centraal.
Bel ons voor de mogelijkheden. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek!

Omgeving Den Haag
Diana van der Wal (voorheen Van den Bijtel)
Hoekwaterstraat 92
2274 RA VOORBURG
06-25541409
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.dianavandenbijtel.nl

Omgeving Haarlem
Ditte van Dulst
Judith Leysterstraat 5
2023 EG HAARLEM
06-15412738 of 06-83945467
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.troostzaken.nl

Tarieven
Consult van 60 minuten: €75,00. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis.
Traject 4 sessies van 60 minuten: €285,00 (5% korting)
Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Kilometer/reisvergoeding
Het kan zijn dat je liever hebt dat 1 van ons bij je thuis komt of ergens anders. Denk hierbij ook aan natuurgebied, zoals een wandelsessie. Dit kan altijd in overleg, hierbij rekenen wij met €1,60 per km (Google maps).

Vergoedingen
Via de werkgever:
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een begeleidingstraject/ coachtraject. Bovendien wordt een begeleidingstraject/ coachtraject als veel effectiever ervaren.

Via de Arbodienst van het bedrijf:
Bijv. in het kader van burn-out preventie. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts.

Via de belasting:
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de ziektekosten:
Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars (bijvoorbeeld Energiek) een aparte vergoeding voor coaching. Wij adviseren je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij je ziektekostenverzekeraar.

Via PGB:
Mensen met een PersoonsGebondenBudget kunnen in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen.

Via het UWV:
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je een begeleidingstraject/ coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Weinig budget?
Heb je weinig budget, leef je rond of van een minimum inkomen en zijn de kosten een issue voor je, maar wil je wel graag een consult of workshop? Dan kunnen we misschien iets anders afspreken en doe jij bijvoorbeeld iets in ruil iets voor ons, vakmanschap voor vakmanschap. Schroom alsjeblieft niet, stuur 1 van ons een berichtje en dan komen we er vast uit met elkaar!

‘Doorgeven zonder Kinderen’ kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten. En wanneer cliënt onder behandeling is bij een arts (specialist) vanwege een ernstige ziekte of psychiatrische stoornis of hiervan in het verleden sprake was, dient deze zijn/haar behandelend arts/specialist en ‘Doorgeven zonder Kinderen’ voor aanvang van een consult hiervan op de hoogte te brengen.